Glasmontage i Vejle, Horsens og omegn.

Glasmontage i Vejle, Horsens og omegn

 

Indgår glasmontage som en væsentlig del af jeres byggeprojekt enten i form af

 

  • Glasskillevægge
  • Glasrumdelere
  • Glastrapper
  • Trappeværn i glas
  • Traditionelle glasdøre
  • Glasskydedøre med forskellige former for åbne- og lukkemekanisker

 

så er det vigtigt med erfarne kræfter til projektering, håndtering og montage, og det har Byggeteam Optikon…

Montering af glas er som regel den sidste fase i byggeprojektet. Vi er klar over den betydning, det har for projektets økonomi, at glas entreprisen afleveres til tiden, så de erhvervsdrivende kan tage lokalerne i brug.

BLIV KONTAKTET

Glasmontage i Vejle, Horsens og omegn

Erfaring

 

Byggeteam Optikon har stor erfaring med projektering og montering af glas og har haft glas entreprisen på projekter på op til 900 m2. Vi har i flere år arbejdet sammen med den samme, sikre glasleverandør, der leverer præcisionsarbejde i høj kvalitet til den aftalte tid.

Vi har arbejdet med alle glastyper og er en kompetent sparringspartner i projektering af glas entreprisen. Kontakt os og få en professionel rådgivning omkring dimensionering, overflader, hærdning, monteringshuller og –beslag, åbne- og lukkemekanisker, udsmykning med sandblæsning eller folie, brand- og støjforhold – kort sagt alt, der indgår i den tekniske afklaring af projektet. – Vi er spændt på at høre om de udfordringer, vi kan være med til at løfte for dit projekt…

Vi dækker det meste af Danmark, og har specielt travlt med glasmontage i Vejle, Horsens og omegn.

Ønsker du at komme i kontakt med referencekunder, så formidler vi gerne kontakten. Ring til os på 7564 8797 eller send en e-mail.