Nybyggeri i Horsens, Vejle og omegn

Byggeteam Optikon bygger for mennesker

 

Når du vælger Byggeteam Optikon som hovedentreprenør på dit nye hus, er du i gode og erfarne hænder. Og du kan træffe valget med god samvittighed – både overfor dit projekts økonomi og miljøet.

Hos Langkilde Byg udfører vi altid nybyggeri i Horsens, Vejle og omegn, med fokus på lavenergi, og det betyder lavere varmeregning og mindre CO2-udledning. – Med os som hovedentreprenør er det oven i købet ikke dyrere at få et lavenergihus. Her kan du finde mere information om lavenergibyggeri.

Nybyggeri i Horsens Vejle omegn

BLIV KONTAKTET

tag 2

Byg hus med god samvittighed

 

Når du kaster dig ud i at realisere dine boligdrømme med et helt nyt hus i Horsens eller Vejle, er det en stor beslutning. Det er vi meget opmærksomme på, og derfor samarbejder vi med dig fra de første streger bliver slået, til dit nye hus står færdigt, så du har stor sikkerhed for at få dine ønsker og forventninger indfriet. Vi afleverer ikke huset, før vi selv har gået det igennem, og kan overdrage dig nøglerne med god samvittighed.

Åben og ærlig kommunikation mellem os og dig i løbet af hele projektet er kendetegnende for vores måde at gennemføre byggeprojekter på. På de jævnlige byggemøder – typisk hver 14. dag – gennemgår vi i fællesskab byggeriet fase for fase med fokus på økonomi, vores aftaler, projektets status og kommende aktiviteter. Du har mulighed for at præsentere dine ændringer undervejs, som vi derefter udarbejder et skriftligt tilbud på. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i byggeprojektets økonomi.

Vi guider dig sikkert igennem hele processen, og gør dig i god tid opmærksom på, hvornår du skal træffe beslutning om materialevalg, inventar, armaturer, farver – og alt andet, der skal tages stilling til. – Og vi udarbejder også gerne den dokumentation, der er nødvendig for opnåelse af byggetilladelse hos myndighederne.

Med Byggeteam Optikon som hovedentreprenør vil du se byggeriet udvikle sig fra dag til dag! Vi arbejder vedholdende på dit byggeprojekt og har løbende dialog med de øvrige entreprenører, der tager sig af blandt andet el og VVS-arbejdet. – Det sikrer dig en optimal byggeproces.
Når opførelsen af din nye bolig er gået i gang, ved vi, hvor frustrerende det kan være, med skiftende håndværkere. Derfor arbejder vi med byggeteams, så et fast hold medarbejdere står for opførelse af din nye bolig, når fundamentet er udgravet og støbt.

Et er drøm og noget andet er virkelighed. På baggrund af mange års erfaring med opførelse af enfamiliehuse kan vi give dig en sikker vejledning i, hvad der fungerer i praksis. Har du allerede selv lavet en skitse, udarbejder vi gerne en tegning til dig.

Går du med planer om at bygge nyt hus?
Eller ønsker du at tale med andre, der har fået udført et byggeri i samarbejde med os?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit byggeprojekt, få et konkurrencedygtigt tilbud på entreprisen eller lad os formidle kontakt til referencekunder.