Ombygning Århus

Professionel ombygning af kompetente byggeteams

Skal boligen, kontoret eller institutionen bygges om, men kan du ikke lige overskue, hvordan du skal gribe det an? Så kan Byggeteam Optikon hjælpe dig! Byggeteam Optikon er tømrer, murer og totalbyg i én og samme pakke, og vi er eksperter i bl.a. ombygning.

Måske har du allerede en idé til, hvordan ombygningen skal gribes an, eller måske er du på helt bar bund? Vi lytter naturligvis til alle dine ønsker og/eller kommer med forslag efter behov – og så sørger vi for, at det hele bliver holdt realistisk, både i forhold til budget, og hvad der kan lade sig gøre. Når det gælder ombygning, er der typisk rigtig meget, der kan lade sig gøre, men af og til gør en bygnings konstruktion og/eller nogle eksisterende installationer, at der er nogle ting, der bliver vanskeliggjort. Her rådgiver og vejleder vi, så resultatet bliver helt optimalt, og så du undgår kedelige, finansielle overraskelser.

Byggeteam Optikon – din byggepartner til ombygning

Byggeteam Optikon er den helt rigtige byggepartner, når det gælder ombygning i Århus og omegn. Vi har stort kendskab til både området og branchen, og vi ved, hvordan en byggeproces forløber allermest gnidningsfrit. Bl.a. arbejder vi med byggeteams, så du kender de ansigter, der kommer og går og derfor ikke behøver forholde dig til en lang række forskellige håndværkere, der bevæger sig rundt i din bolig eller på din arbejdsplads. Byggeteam Optikon sørger for at færdiggøre ombygningen til den aftalte tid og pris, så du efterlades med en fiks og færdig bygning, der er lige til at rykke ind i.

Kontakt os ved ombygning i Århus

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til ombygning i og omkring Århus. Vi kan tage en uforpligtende snak eller give et uforpligtende tilbud – eller begge dele. Det er op til dig! Vi glæder os til at høre fra dig!