Ombygning Billund

Overblik og kompetencer til ombygningen

Byggeteam Optikon er din oplagte samarbejdspartner til ombygning i Billund og omegn. Vi er tømrere, murere og totalbyg i én, og det betyder, at vi på professionel vis kan sørge for byggearbejdet hjemme hos dig, på kontoret og/eller i institutionen.

Byggeteam Optikon stiller op til både større og mindre ombygninger – skal du have ændret en planløsning, forstørret et værelse, flyttet et køkken, eller noget helt fjerde, hjælper vi gerne med hele processen. Ud over at være professionelle og kvalitetsbevidste i selve byggeprocessen, er vi rigtig stærke inden for rådgivning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre rent ombygningsmæssigt, når det gælder bygningens konstruktion og placeringen af de eksisterende installationer, lige som vi kan vejlede i, hvad der bedst kan betale sig, og hvilken type ombygning, der kan give noget positivt på langt sigt i forhold til bygningens brug. En ombygning kan hurtigt blive en dyr affære, men med os til at holde snor i projektet, sikrer vi, at vi bliver på det rette spor.

Åben kommunikation med Byggeteam Optikon

Hos Byggeteam Optikon tror vi på åben og ærlig kommunikation, og det praktiserer vi over for alle vores kunder. Det giver en god byggeproces, hvor alle bliver hørt, og hvor eventuelle frustrationer bliver luftet, før de udvikler sig til problemer. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om din ombygning, før du beslutter dig – så kan du høre om vores tanker om netop dit projekt, og hvordan det kan komme til at passe helt perfekt til dig og dine behov.

Ombygning Billund – kontakt os her

Fang os på telefon eller mail, hvis du gerne vil i kontakt med os. En indledende snak og et tilbud på din ombygning er ganske uforpligtende. Og har du lyst til at tale med nogen, der allerede har brugt os som entreprenør til en ombygning i eller omkring Billund, henviser vi dig hellere end gerne. Vi ser frem til at høre fra dig.