Ombygning Fredericia

Er det på tide med en ombygning i Fredericia?

Står du over for en ombygning i Fredericia, og kunne du godt tænke dig, at byggeprocessen kommer til at foregå nemt, hurtigt og gnidningsfrit? Så er Byggeteam Optikon det oplagte valg som samarbejdspartner.

Hos Byggeteam Optikon er vi eksperter i til- og ombygning, nybyggeri, mv., og vi stiller med både tømrere og murere og totalbyg. Ud over at være skarpe til selve byggeforløbet, er vi også stærke på rådgivningsdelen, så hvis du har brug for et sæt ekstra øjne på dine planer for ombygningen, låner vi dig gerne vores, samt vejleder i forhold til, hvordan bygningens konstruktion er, hvor de eksisterende installationer er placeret, og det budget, du har at gøre godt med. Det meste kan nemlig lade sig gøre, når det gælder ombygning, men de helt store ting har det med at koste en del, så, hvis du som de fleste andre, har et budget, der skal overholdes, kommer vi gerne med forslag til den allermest rentable måde at udføre ombygningen på.

Byggeteam Optikon – kend din håndværker

Hos Byggeteam Optikon arbejder vi med byggeteams. Det betyder, at du ikke får et sandt rend af forskellige håndværkere gennem huset – det er de samme håndværkere, der er tilknyttet netop din ombygning. Det giver en positiv og gnidningsfri byggeoplevelse baseret på gensidig tillid. Med vores byggeteams er du desuden sikret, at der er nogen til at følge din ombygning helt til dørs – Byggeteam Optikon slipper dig ikke, før ombygning er fiks og færdig og klar til brug.

Kontakt os ved ombygning i Fredericia

Vi er altid parat til en uforpligtende snak om eller et lige så uforpligtende tilbud på dit ombygningsprojekt. Kontakt os på mail eller telefon, så finder vi i fællesskab ud af, hvad lige præcis du har brug for i forhold til at få den optimale ombygning i Fredericia.