Ombygning Give

Overskud til ombygningen med Byggeteam Optikon

En ombygning kan være en større omgang, men uanset om du ’bare’ skal have flyttet en væg, eller huset, virksomheden og/eller institutionen skal have den helt store tur med køkken, der skal skifte plads, og en planløsning, der skal ændres totalt, kan det være svært at bevare overblikket, hvis man ikke er vant til at styre en byggeproces.

Her kan Byggeteam Optikon hjælpe dig – som tømrer, murer og totalbyg kan vi stå for hele ombygningen, lige fra de første streger bliver tegnet på papiret, til ombygningen står fiks og færdig og klar til brug.

Vær realistisk i forhold til din ombygning

Det kan være fristende at lægge store planer, hvis du alligevel skal i gang med en ombygning, men det er vigtigt at være realistisk, dels i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, dels i forhold til budgettet. Byggeteam Optikon hjælper dig med at holde øjet på bolden og guider dig i, hvad der kan lade sig gøre ud fra installationernes placering, bygningens konstruktion, mv.

Ved en ombygning i Give eller omegn er det oplagt at bruge Byggeteam Optikon som din byggepartner. Vores håndværkere er kompetente og professionelle, og vi sørger for åben og ærlig kommunikation igennem hele forløbet. Vi arbejder med byggeteams, der dukker op til aftalt tid gennem hele ombygningen. Dermed slipper du for et rend af forskellige håndværkere, hvilket sikrer en god totaloplevelse og et resultat, du bliver glad for!

Giv lyd, hvis du skal bygge om i Give

Står du overfor at skulle bygge om i Give eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi svarer på telefon og e-mail, og husk, at det er ganske uforpligtende at få en snak med os om dine idéer og planer for ombygningen. Hvis du ønsker det, giver vi desuden gerne et tilbud på dit projekt – også uforpligtende, naturligvis.