Ombygning Herning

Byggeteam Optikon når du skal bygge om!

En ombygning derhjemme, på kontoret eller i institutionen kan være en større eller en mindre omgang, alt efter hvad du gerne vil have lavet. Er det en væg, der skal væltes, er det naturligt nok ikke lige så omfattende et projekt, som hvis køkkenet skal rykkes til den anden ende af boligen med installationer, der skal flyttes. Uanset størrelsen på din ombygning i Herning eller omegn, så kan vi hjælpe dig hos Byggeteam Optikon.

Hvad tilbyder Byggeteam Optikon?

Byggeteam Optikon er din tømrer, murer og totalbyg i ét. Du kan kort sagt bruge os til alle bygningsopgaver, herunder også dit ombygningsprojekt. Alt efter, hvor erfaren du selv er inden for byggeri, kan du bruge os i hele forløbet eller blot som udførende part. Vi kan gå ud fra en skitse, du selv har lavet, eller vi kan hjælpe med at udarbejde tegninger ud fra dine drømme og ønsker – her sørger vi naturligvis for at se på, hvad der realistisk kan lade sig gøre uden at overskride budgettet, samtidig med at vi tager højde for bygningens oprindelige konstruktion, vanskeligt flytbare installationer, mv.

Gode råd til materialevalg og andet praktisk

Der vil som regel skulle foretages nogle materialevalg i forbindelse med en ombygning. Her sørger vi for at advisere dig i god tid, før du skal beslutte dig, og hvis du ønsker det, kan vi også komme med vores anbefalinger til, hvad du skal vælge.

Kontakt os for information om ombygning i Herning

Byggeteam Optikon står altid parat til at hjælpe med en til- eller ombygning. Kontakt os via telefon eller mail; så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud eller blot en snak, ligeledes uforpligtende, om dit ombygningsprojekt. Hvis du ønsker det, kan vi også formidle kontakt til referencekunder, der har fået udført et byggeri sammen med os hos Byggeteam Optikon.