Ombygning Horsens

Skal du have bygget om?

Ligger køkkenet ikke der, hvor du gerne vil have det, står der en væg i vejen – eller er der en for lidt? – eller er familien vokset, så der ikke er værelser nok til alle? Så er det vist på tide at overveje en ombygning.

Byggeteam Optikon er tømrer og totalbyg i ét, og vi står gerne for din ombygning i Horsens og omegn. Vi lytter til dine ønsker og følger dem – men vi skal nok sige til, hvis der er noget, der ikke er realistisk eller bliver urentabelt. Vi hjælper med til alt lige fra skitsering til udførelse, vi vejleder og rådgiver selvfølgelig også undervejs i processen, så du har nogen at støtte dig til i et projektet, der hurtigt kan blive stort og uoverskueligt, hvis man ikke er vant til byggeprocesser og mange entreprenører og håndværkere.

Byggeteam Optikon arbejder, som firmanavnet antyder, med byggeteams, så det er de samme håndværkere, der kommer hjem til dig gennem hele forløbet. Håndværkere, der kender opgaven og boligen, sikrer en gnidningsfri byggeproces, og du slipper for et rend af forskellige bygningsarbejdere derhjemme. Det er altså win-win for både dig og håndværkerne.

Mød Byggeteam Optikon

Danmarks gladeste tømrer og totalbyg – det er os! Vi er eksperter i ombygning, opbygning, montage og nybyggeri både for private og virksomheder. Med Byggeteam Optikon får du en kompetent samarbejdspartner, der er stor tilhænger af åben og ærlig kommunikation og derfor også driver en åben og ærlig forretning. Med erfarne, kompetente og pligtopfyldende medarbejdere.

Brug for ombygning i Horsens og omegn?

Har du brug for at få bygget om i eller omkring Horsens, så kan vi hjælpe dig. Kontakt os på telefon eller mail, så vender vi tilbage – enten med et konkret tilbud eller et tidspunkt for en snak ud fra, hvad du ønsker. Begge dele helt uforpligtende, naturligvis.