Ombygning Middelfart

Opdatér din bolig med Byggeteam Optikon

En ombygning kan give nyt liv til boligen, kontoret og/eller institutionen. Ombygningen kan gøre værelser større eller mindre, den kan flytte vigtige funktioner som køkken eller bad, og den kan gøre bygningen langtidsholdbar i en grad, som kan være svær at forestille sig, før man går i gang.

Drømmer du om at blive længere i en bolig, som egentlig er blevet for lille, eller hvor ruminddelingen ikke længere giver mening til den størrelse, familien har nu? Byggeteam Optikon kan hjælpe med at gøre visionerne til virkelighed. Med en ombygning kan det meste lade sig gøre, og vi kan vejlede og rådgive i forhold til, hvor det vil være smart at udvide eller reducere. Vores rådgivning sker naturligvis ud fra en skelen til bygningens konstruktion og placeringen af vigtige installationer – de fleste har nemlig et budget at tage hensyn til, og det vil vi gerne gøre vores til at overholde.

Hvem er Byggeteam Optikon

Byggeteam Optikon er murer, tømrer og totalbyg – en sand tusindkunstner inden for byggeprojekter. Vi holder til i Horsens, men bevæger os meget rundt i landet, og vores erfaring med lige netop ombygninger i Middelfart er stor.

Med Byggeteam Optikon som din samarbejdspartner sikrer du, at hele byggeprocessen kommer til at forløbe glat, og at al arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere. Som oven i købet arbejder i byggeteams, så du ikke behøver forhold dig til et væld af forskellige håndværkere, men i stedet trygt kan regne med, at det er de samme dygtige håndværkere, du ser hver dag, indtil ombygningen er klappet og klar.

Ombygning Middelfart – kontakt os i dag

Ved en ombygningsopgave i Middelfart eller omegne er Byggeteam Optikon det oplagte valg som entreprenør. Vi rykker hurtigt ud, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak eller et lige så uforpligtende tilbud. Fang os på mail eller telefon – vi glæder os til at høre fra dig.