Styr på projektet

At bygge nyt eller bygge til er en stor beslutning. Derfor samarbejder vi med dig fra de første streger bliver slået til dit nye hus eller tilbygning står færdig.

Når vi indgår en hovedentreprise, lægger vi altid vægt på en grundig indledende dialog, hvor vi kigger på tegninger, drøfter muligheder og konsekvenser og afstemmer dine og vores forventninger til projektet.

På baggrund af vores mange års erfaring guider vi dig sikkert igennem hele forløbet. Inden vi går i gang med arbejdet, gennemgår vi i fællesskab byggeprojektets omfang og du kan bruge os som sparringspartner i alle projektets faser:

Vejledning omkring materialevalg
Hvornår skal de forskellige beslutninger træffes undervejs
Sparring omkring hvilke ideer, der fungerer i praksis
Udarbejdelse af dokumentation, så formalia i forbindelse med byggetilladelse overholdes
Styring af projektets økonomi
Åben og ærlig dialog er kendetegnende for vores måde at arbejde på. Når byggeriet er gået i gang gennemgår vi projektets status på jævnlige byggemøder, og du får mulighed for at komme med ændringer undervejs. Du får et skriftligt tilbud på ændringerne, så du undgår ubehagelige overraskelser, når regningen kommer.

Inden projektet går i gang gør vi også meget ud af at beskrive for dig, hvordan vi forsøger at begrænse ”forstyrrelse af privatlivets fred”. For nogle er det besværligt og ubehageligt at have håndværkere rendende gennem længere tid. Men jo bedre du er forberedte på, hvad der skal ske, desto nemmere forløber byggeprocessen for dig.

Vil du vide mere om Byggeteam Optikon Totalbyg, er du meget velkommen til at ringe til Ejvind Langkilde på tlf. 7564 8797.

Bliv kontaktet