Tilbygning Århus

Kniber det med pladsen? Få en tilbygning!

Vi kender det alle sammen: lysten til mere plads. Og hvordan får man så det? Jo, enten så flytter man, eller også får man en tilbygning! Flytningen kan vi desværre ikke hjælpe med, men tilbygningen til gengæld … Byggeteam Optikon er nemlig eksperter inden for ny- og tilbygning, og vi kan med garanti også lave en tilbygning til dig, der gør boligen, kontoret og/eller institutionen til lige præcis den bygning, du drømmer om!

Byggeteam Optikon er totalbyg, når det er bedst. Vi fungerer som hovedentreprenør på din tilbygning, og fordi vi arbejder med faste byggeteams, der står for at grave ud, støbe fundament og bygge op, kommer du ikke til at opleve et farligt rend af forskellige håndværkere. Du får dit faste team, og vi tør godt garantere, at de gør et godt stykke arbejde. Og når det er tid til at kalde el-, VVS- og malerfolkene til byggepladsen, sørger vi også for at være i dialog med dem, så ingen går forgæves, og det hele bliver lavet, som det skal.

Råd og vejledning til tilbygningen gennem hele forløbet

Uanset om du allerede har færdige tegninger af den tilbygning, du godt kunne tænke dig, eller du blot har slået et par streger på et stykke papir, vil vi meget gerne kigge tegningerne igennem med dig. Vi sørger for, at alt det, vi skitserer, er realistisk, både praktisk og økonomisk, og så tilføjer vi de snedige detaljer, der gør, at tilbygningen kommer til at se ud som om, den altid har været der.

Byggeteam Optikon hjælper med tilbygning i Århus og omegn

Er du bosat i Århus, og skal du have lavet en tilbygning, er Byggeteam Optikon dit oplagte entreprenørvalg. Vi holder til i Horsens og kan være hos dig i løbet af kort tid, og så har vi mange års erfaring med om-, ny- og tilbygning i området. Kontakt os på mail eller telefon for en indledende snak om dine tilbygningsdrømme, eller, hvis du er lidt længere i processen, et uforpligtende tilbud. Vi sætter dig også gerne i kontakt med nogle af vores referencekunder, så du ved selvsyn kan konstatere, hvordan en tilbygning, der er opført i samarbejde med os, ser ud.