Tilbygning Billund

Trænger du til mere plads derhjemme? Få en tilbygning!

Hvis du har behov for mere plads derhjemme, så kan en tilbygning være den ideelle løsning. Det kan imidlertid være vanskeligt at holde styr på alt det, der nu engang er at holde styr på i forbindelse med en tilbygning, hvis man ikke har prøvet det før, og det er her, Byggeteam Optikon kommer ind i billedet.

Byggeteam Optikon er eksperter i ny-, om- og tilbygning. Vi er tømrer, murer og totalbyg i ét, og vi har lang erfaring inden for området. Vi arbejder med byggeteams, som gør, at tilbygningen bliver opført af et fast team, der både graver ud, støber fundament og står for selve opførelsen af tilbygningen.

Og når øvrige brancher, såsom el, VVS og malere, skal ind over, står vi for en løbende dialog med entreprenørerne, så arbejdet bliver udført til tiden og som lovet.

Råd og vejledning til tilbygning

Når du bruger Byggeteam Optikon kan vi hjælpe med alt lige fra de første streger, der skal sættes på papiret, til tilbygningen står færdig og klar til brug. Vi rådgiver og vejleder inden for, hvad der praktisk og økonomisk kan lade sig gøre – og hvilke løsninger, der er arkitektonisk forsvarlige. Den pæneste tilbygning er nemlig den, der ser ud som om, den hører til lige præcis der, hvor vi bygger den.

Tilbygninger er lavenergibyggeri

Når vi bygger nyt eller bygger til, bygger vi altid som lavenergibyggeri. Det gavner miljøet og er en stor fordel for både din varmeøkonomi og CO2-regnskabet.

Tilbygning i Billund? Brug Byggeteam Optikon

Byggeteam Optikon er professionelt totalbyg, der sætter en ære i godt udført arbejde – til aftalt tid og pris. Vi sætter pris på åben og ærlig kommunikation, og vi sørger naturligvis for at melde det videre til dig, hvis der skulle opstå forsinkelser eller forhindringer undervejs i opførelsen af din tilbygning i Billund.

Kontakt os på mail eller telefon – så får du et godt tilbud fra os. Ganske uforpligtende, naturligvis.