Tilbygning Brande

En tilbygning giver plads til større armbevægelser

Mere plads er lig med plads til større armbevægelser og større tanker. Hvis boligen, kontoret og/eller institutionen føles for trang, kan det være, at det er tid til luftforandring. Det kan du få helt uden at flytte – du skal bare have en tilbygning. Det ekstra værelse, der gør hele forskellen. Overetagen, I altid har savnet. Annekset, der er rart at have, når der er overnattende gæster. Eller noget helt fjerde – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Byggeteam Optikon omsætter drøm til virkelighed

Byggeteam Optikon er dem, der hjælper med at omsætte fantasierne til virkelighed. Vi er eksperter i om- og tilbygning, og når vi er nået frem til den tilbygning, der passer til lige netop dig og dine behov, og vi har etableret, at det er et praktisk og økonomisk realistisk projekt, stiller vi med et fast byggeteam, som sørger for at grave ud, støbe fundament og opføre tilbygningen. Det, at det er de samme håndværkere, der står for det hele, giver dig mere ro i løbet af byggeprocessen, end hvis du konstant skulle forholde dig til nye ansigter.

Fordi vi fungerer som hovedentreprenør på tilbygningen, sørger vi også for løbende kontakt med øvrige entreprenører, så der er styr på, hvem der laver hvad hvornår. Du behøver derfor ikke stresse over, hvornår elektrikeren skal komme, hvornår der skal installeres VVS, mv. – vi står for kontakten.

Indledende samtale om og tilbud på tilbygning i Brande

Hvis du overvejer at få lavet en tilbygning i Brande eller omegn, er det bare at slå på tråden eller sende os en mail. Så tager vi en indledende samtale om din kommende tilbygning, og, når du er klar til det, kan vi også give dig et rigtig godt tilbud på en. Naturligvis helt uforpligtende. Hvis du gerne vil se nogle af de tilbygninger, vi har lavet for andre, er du velkommen til dét – vi formidler gerne kontakt til nogle af vores referencekunder.