Tilbygning Fredericia

Gør boligen større og mere luftig med en tilbygning

Hvis du synes, at pladsen er blevet lidt trang i boligen, kan en tilbygning være lige præcis det, du har behov for. Det kan være, at boligen føles mindre, end den plejer, fordi familien er vokset, eller dine behov har ændret sig på anden vis – måske vil du gerne have et hjemmekontor, et ekstra badeværelse eller et større køkken? Eller noget helt fjerde? Uanset årsagen, så er ekstra kvadratmeter altid rare at have, og i langt de fleste tilfælde er en tilbygning oven i købet en rigtig god investering.

Sammen med Byggeteam Optikon er det muligt at få opført en tilbygning i høj kvalitet – der passer til huset og omgivelserne og ser ud som om, den altid har været der. Selve byggeprocessen er hurtig og gnidningsfri, ikke mindst fordi vi arbejder i byggeteams, som er et fast håndværkerhold, der både kan grave ud, støbe fundament og opføre tilbygningen.

Undervejs i processen sørger vi for at kommunikere åbent og ærligt kommunikation, og vi giver naturligvis besked, hvis der opstår hindringer undervejs i byggeprocessen. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser og en tidsplan, der ikke bliver overholdt.

Få professionel rådgivning gennem hele forløbet

Grundet vores store erfaring inden for tilbygning kan vi rådgive og vejlede professionelt gennem hele byggeforløbet. Blandt andet om, hvad der praktisk, økonomisk og arkitektonisk kan lade sig gøre, så du får en skitse over en realisérbar tilbygning, der med garanti vil opfylde alle dine behov.

Kontakt os ved tilbygning i Fredericia og omegn

Hvis du går i tanker om at bygge til i Fredericia eller omegn, vil vi meget gerne hjælpe. Kontakt os til en indledende snak og/eller for et godt tilbud. Begge dele er naturligvis helt og aldeles uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig!