Tilbygning Give

Plads til større tanker i en tilbygning

Mere plads – større tanker. Større armbevægelser. Større rum til bare at være, bo, leve og nyde. Hvis din bolig, din virksomhed og/eller din institution ikke længere lever op til de fysiske rammer, du har behov for – f.eks. fordi pladsen er blevet for trang – så har du mulighed for at gøre noget ved det. Med en tilbygning kan du nemlig få den ekstra plads, du savner; endda på en måde, så det ser ud som om, tilbygningen altid har været der.

Professionel hjælp til tilbygning fra Byggeteam Optikon

Byggeteam Optikon er eksperter i om- og tilbygning, og vi står parat med råd, vejledning og totalbyg, når du skal bygge til. Vi er med i hele processen, lige fra første færd med planlægning og skitsering, og her bidrager vi med råd og vejledning i forhold til, hvad der kan lade sig gøre, både praktisk og økonomisk. Og er der noget ved bygningens eksisterende konstruktion, der gør, at din første idé bliver for vanskelig at udføre, finder vi sammen en anden løsning, der er lige så god – hvis ikke bedre!

Tilbygning med hjælp fra byggeteams

Byggeteam Optikon arbejder med byggeteams, hvor det er de samme håndværkere, der graver ud, støber fundament og opfører tilbygningen. Dermed er det de samme håndværkere, du ser gennem hele processen, hvilket er med til at skabe en gensidig tillid og en mere gnidningsfri byggeproces.

Når byggeriet er godt i gang, sørger vi som totalentreprenør for at holde løbende kontakt til de øvrige entreprenører, så der bliver holdt snor i, hvem der kommer hvornår og laver f.eks. el, VVS og malerarbejde. Én ting mindre, du skal forholde dig til. Vi kommunikerer åbent og ærligt og holder snor i processen helt indtil du har en tilbygning, der er klar til brug.

Byggeteam Optikon, din samarbejdspartner ved tilbygning i Give og omegn

Vi hjælper til ved tilbygning i og omkring Give, og fordi vi holder til i lokalområdet (Horsens) kan vi være hos dig i løbet af kort tid, når behovet opstår. Kontakt os på mail eller telefon, så tager vi en indledende snak om din tilbygning i Give, og vi giver dig et godt tilbud. Alt sammen helt uforpligtende, naturligvis.