Tilbygning Herning

Få mere plads med en tilbygning

En tilbygning kan være lige det, der er behov for, hvis du synes, pladsen er blevet lidt trang derhjemme, på kontoret og/eller i institutionen. Måske er familien vokset, eller dine behov har ændret sig på anden vis – uanset hvad, så er det aldrig af vejen med ekstra kvadratmeter, og sammen med Byggeteam Optikon kan du få opført en kvalitetstilbygning, der ser ud som om, den altid har været der. Oven i købet helt uden bøvl og et sandt virvar af forskellige håndværkere – vi arbejder nemlig i byggeteams, hvilket sikrer dig et fast hold af håndværkere, som sørger for både at grave ud, støbe fundament og opføre selve tilbygningen.

BygegTeamPlus står også for løbende kontakt til øvrige entreprenører, så ingen behøver at gå forgæves, når der skal lægges el, laves VVS eller noget helt tredje.

Byggeteam Optikon rådgiver gennem hele forløbet

Byggeteam Optikon har stor ekspertise inden for lige netop om- og tilbygning, og derfor kan vi rådgive og vejlede gennem hele forløbet. Lige fra de første streger bliver sat på papiret, til der står en færdig tilbygning – klar til brug. Det vil sige, at vi kan rådgive om, hvad der kan lade sig gøre – både økonomisk og praktisk.

Vi tror på åben og ærlig kommunikation, og opstår der forhindringer, forsinkelser eller andet undervejs i processen, lader vi dig det vide så hurtigt som muligt. Du ved altså altid, hvad du kan forvente af os, og det giver erfaringsmæssigt et bedre og mere gnidningsfrit resultat i sidste ende.

Kontakt os ved tilbygning i Herning og omegn

Hvis du overvejer en tilbygning i Herning eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os til en indledende snak. Det kan også være, du allerede har bestemt dig og ’bare’ er på udkig efter et godt tilbud. Det giver vi dig også gerne – kontakt os på mail eller telefon, så giver vi dig et tilbud, du ikke kan sige nej til. Ganske uforpligtende, naturligvis.