Tilbygning Horsens

Tilbygning Horsens – Byggeteam Optikon hjælper til

Det kan være fristende at beslutte sig for at lave en tilbygning, fordi pladsen i boligen, kontoret eller institutionen er blevet for trang. Mange glemmer imidlertid, at en tilbygning kræver lidt mere end ’bare lige’, og det er her, Byggeteam Optikon kommer ind i billedet. Hos Byggeteam Optikon er vi eksperter, når det gælder totalbyg, og vi kan hjælpe med det hele – og mere til.

Det betyder, at vi hjælper til, når de første skitser bliver udarbejdet, udfører arbejdet og sørger for, at det hele bliver sluttet godt af. Så når vi er færdige på matriklen, har du en fiks og færdig tilbygning, der er lige til at flytte ind i.

Igennem forløbet rådgiver og vejleder vi inden for, hvad der praktisk og realistisk kan lade sig gøre – det gør jo ikke noget, hvis tilbygningen passer sammen med den eksisterende bygning –  samt hvad der er økonomisk forsvarligt. Alt i alt sikrer Byggeteam Optikon dig en god og gnidningsfri byggeproces.

Yderligere stiller vi med byggeteams, der gør, at du ikke behøver forholde dig til skiftende håndværkere hele tiden og så igen. Det er altså de samme håndværkere, du kommer til at se hver dag, indtil byggeriet er opført. Og når tiden kommer, sørger vi også for at være i dialog med de øvrige entreprenører, så der er god kontinuitet i, hvornår de forskellige brancheområder bliver færdige, så el, VVS og malere ikke går forgæves, men kan komme til, når det er relevant.

Tilbygning som lavenergibyggeri

Når vi bygger nyt eller bygger til hos Byggeteam Optikon, sker det altid som lavenergibyggeri. Det er godt for miljøet og skåner samtidig din pengepung i den forstand, at varmeregningen bliver mindre.

Tilbygning i Horsens? Kontakt os i dag

Hvis du har brug for en tilbygning i Horsens eller omegn, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på mail eller telefon – vi tager gerne en indledende snak med dig om entreprisen, og er du interesseret, giver vi også et godt – og uforpligtende – tilbud. Vi kan også formidle kontakt til kunder, der allerede har fået opført en tilbygning i samarbejde med os, så du ved selvsyn kan konstatere, hvordan resultatet bliver.