Tilbygning Kolding

Udvid boligen med en tilbygning fra Byggeteam Optikon

Byggeteam Optikon er professionelt, åbent og ærligt totalbyg, der lægger sig i selen for at udføre kvalitetsarbejde til den tid og pris, vi har aftalt. Vi sætter samtidig pris på åben og ærlig kommunikation, så skulle der opstå forsinkelser på projektet undervejs, sørger vi for, at du får det at vide så hurtigt som muligt.

Vi er eksperter i om- og tilbygning og laver gerne en tilbygning i Kolding og omegn. Vi har kontor i Horsens, så det vil ikke tage os lang tid at komme hjem til dig. Hvis du ringer til os eller sender en mail, kan vi tage en snak om din forestående tilbygning. Naturligvis helt uforpligtende. Og hvis du gerne vil se noget af vores tidligere arbejde, sætter vi dig gerne i kontakt med nogle af vores referencekunder.

Byggeteam Optikon, din hovedentreprenør

Fordi vi er både tømrer, murer og totalbyg, kan vi stå for alt byggearbejdet vedrørende tilbygningen. Vi arbejder med byggeteams, der gør, at du kun behøver at forholde dig til dit faste team af håndværkere, som både kan grave ud, støbe fundamentet og opføre selve tilbygningen. Byggeteam Optikon fungerer som din hovedentreprenør gennem hele byggeprocessen, og for at det hele skal forløbe gnidningsfrit, sørger vi for løbende dialog med de øvrige entreprenører, når det er tid til eksempelvis el, VVS, mv.

Vores tilbygninger i øvrigt lavenergibyggeri, hvilket er meget skånsomt overfor både miljøet og din varmeregning.

Råd og vejledning fra Byggeteam Optikon

Det er meget forskelligt, hvor langt man er i processen, når man drømmer om en tilbygning. Nogen har færdige tegninger af den tilbygning, man drømmer om, mens andre slet ikke er begyndt at sætte streger endnu. Forestillinger og drømme har de fleste af os imidlertid, og vi hjælper gerne med at skitseret, mens vi tager højde for, hvad der kan lade sig gøre, både praktisk, arkitektonisk og økonomisk.

Kontakt Byggeteam Optikon ved tilbygning i Kolding og omegn

Byggeteam Optikon hjælper til ved alle typer af tilbygninger i Kolding og omegn. Kontakt os på mail eller telefon, eller giv os et praj, hvis du gerne vil se arbejde, vi har udført hos vores referencekunder.