Tilbygning Middelfart

Mere lys, luft og plads i boligen med en tilbygning!

En tilbygning kan gøre boligen både større, lysere og mere luftig, og uanset om det er et ekstra værelse, en overetage eller en mere ’kompliceret’ tilbygning med omfangsrige VVS-installationer, er det sjældent en dårlig investering. Faktisk øger en tilbygning i langt de fleste tilfælde værdien på boligen, og mere plads kan de fleste jo bruge …

Hos Byggeteam Optikon har vi specialiseret os i bl.a. tilbygninger, og vi ved derfor præcis, hvad der er vigtigt at tage højde for i byggeprocessen. Vi står til rådighed lige fra den spæde begyndelse, hvor der skal sættes streger på papiret, til tilbygningen er fiks, færdig og indflytningsparat. Som tømrer, murer og totalbyg kan vi bidrage med al ekspertisen og al håndværket – oven i købet med professionelle byggeteams, der sikrer dig en fast håndværkerstab gennem hele forløbet. I en turbulent tid med byggerod, giver det tryghed at vide, hvem der arbejder på ens hjem, og så er det en stor fordel, når det er de samme håndværkere, der kan stå for både at grave ud, støbe fundament og bygge op.

Brug Byggeteam Optikon som hovedentreprenør

Byggeteam Optikon fungerer som hovedentreprenør, og vi sørger også for løbende kontakt til eventuelle andre entreprenører, som f.eks. el og VVS. Det giver et godt flow i arbejdet, når der er styr på, hvem der skal komme og lave hvad hvornår, og det er en god garanti mod spildtid.

Kontakt Byggeteam Optikon ved tilbygning i Middelfart og omegn

Hvis du står over for at skulle bygge til i Middelfart eller omegn, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved telefon og e-mail til at tage en indledende snak om dit byggeprojekt og/eller give dig et godt tilbud. Alt sammen helt og aldeles uforpligtende, naturligvis.