Tilbygning Skanderborg

Hjælp til tilbygningen? Byggeteam Optikon står parat

En tilbygning er ideel, hvis du trænger til mere plads derhjemme, på kontoret eller i institutionen, men som lægmand kan det være svært at holde styr på alle elementer i forløbet. En tilbygning er nemlig ikke noget, der bliver klaret i et snuptag, og der er mange processer undervejs, der skal tages højde for og hensyn til.

Hos Byggeteam Optikon har vi specialiseret os i lige netop ny- og tilbygning. Det betyder, at vi har stor ekspertise på feltet, og som totalbyg kan vi lave alt byggearbejdet for dig. Oven i købet vha. byggeteams, som gør, at du ikke behøver forholde dig til andre håndværkere end dine faste af slagsen – de sørger nemlig for både at grave ud, støbe fundamentet og opføre din tilbygning. Byggeteam Optikon fungerer som din hovedentreprenør i hele forløbet, og vi sørger også for løbende dialog med de øvrige entreprenører, så alt kommer til at klappe, når el, VVS, malerarbejde, mv. skal ordnes.

Byggeteam Optikon giver råd og vejledning

Måske har du allerede færdige tegninger af drømmetilbygningen – måske har du ikke. Uanset hvad, så kigger vi gerne på tegningerne sammen med dig (eller hjælper med at udarbejde dem), så vi er sikre på, at alle valg er gennemtænkte, realistiske og forsvarlige rent arkitektonisk. Der er jo ikke meget ved at opføre en tilbygning i stringent funkisstil til patriciervillaen, eller en krummeluret tilbygning til det stilrene 60’er-hus.

Bemærk i øvrigt, at vi altid bygger nyt og til på miljørigtig vis. Det betyder, at vores nyopførelser er lavenergibyggeri til stor gavn for både miljø, CO2-regnskab og din varmeøkonomi.

Brug Byggeteam Optikon ved tilbygning i Skanderborg og omegn

Med Byggeteam Optikon får du en åben og ærlig entreprenør, der sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde til den aftalte tid og pris. Og skulle der opstå forhindringer og/eller forsinkelser undervejs, sørger vi naturligvis for at kommunikere dem til dig.

Vi hjælper til ved tilbygning i Skanderborg og omegn – vi holder til i Horsens, så vi kan være hos dig i løbet af kort tid. Ring til os, eller send en mail; så tager vi en uforpligtende snak om din nye tilbygning. Ønsker du at se en tilbygning, der er blevet opført i samarbejde med os, er det blot at sige til, så formidler vi kontakt til en af vores referencekunder.