Tilbygning Vejle

Tilbygning Vejle med Byggeteam Optikon

Overvejer du at flytte, fordi boligen er blevet for trang? Det er der ingen grund til – lav en tilbygning i stedet. Byggeteam Optikon er eksperter inden for totalbyg og kan hjælpe med hele forløbet – lige fra den første streg sættes på papiret, til den færdige tilbygning er klar til brug. Derudover rådgiver og vejleder vi i forhold til, hvad der er realistisk og arkitektonisk forsvarligt, så du ender op med en tilbygning, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov – og som ser ud som om, den altid har været der.

Byggeteam Optikon, tilbygning i Vejle og omegn

Når Byggeteam Optikon fungerer som hovedentreprenør på en tilbygning i Vejle, sørger vi altid for, at den bliver opført som lavenergibyggeri. Det betyder, at din varmeregning bliver mindre, og at CO2-udledningen er beskeden.

Vi kommunikerer ærligt og åbent og giver dig altid besked om både fremskridt og eventuelle forsinkelser. Dag for dag vil du kunne se byggeriet udvikle sig – vi har nemlig byggeteams tilknyttet, så det er de samme mennesker, der står for at grave ud, støbe fundament og opføre din tilbygning. Det giver en ekstra sikkerhed at kunne genkende bygningsarbejderne fra dag til dag, frem for at have et rend af skiftende håndværkere i huset.

Byggeteam Optikon sørger desuden for at holde os i løbende dialog med de andre entreprenører, så el og VVS bliver færdigt til tiden, og så du oplever en smidig og gnidningsfri byggeproces.

Kontakt os ved behov for tilbygning i Vejle

Står du over for at bygge til i Vejle eller omegn, er du altid velkommen til at kontakte os. Fang os på enten mail eller telefon – vi giver gerne et godt tilbud på entreprisen, og/eller formidler kontakt til referencekunder, der har fået opført en tilbygning i samarbejde med os.