Tilbygning

Med god samvittighed…

 

Når du vælger Byggeteam Optikon som hovedentreprenør på din nye tilbygning, er du i gode og erfarne hænder. Og du kan træffe valget med god samvittighed – både overfor dit projekts økonomi og miljøet.

Hos Byggeteam Optikon udfører vi altid tilbygninger som lavenergibyggeri, og det betyder lavere varmeregning og mindre CO2-udledning. – Og det er oven i købet ikke dyrere sammenlignet med traditionelt byggeri. Her kan du finde flere informationer om lavenergibyggeri.

Når du kaster dig ud i at realisere dine boligdrømme med en tilbygning, er det en stor beslutning. Det er vi meget opmærksomme på, og derfor samarbejder vi med dig fra de første streger bliver slået, til byggeriet står færdigt, så du har stor sikkerhed for at få dine ønsker og forventninger indfriet.

Åben og ærlig kommunikation mellem os og dig i løbet af hele projektet er kendetegnende for vores måde at gennemføre byggeprojekter på. På de jævnlige byggemøder gennemgår vi byggeriet fase for fase, og du har muligheder for at præsentere dine ændringer til projektet undervejs, som vi derefter udarbejder et skriftligt tilbud på. På den måde undgår du ubehagelige overraskelser i projektets økonomi.

BLIV KONTAKTET

Tilbygning

Når du vælger Byggeteam Optikon

 

Med Byggeteam Optikon som hovedentreprenør vil du se byggeriet udvikle sig fra dag til dag! Vi arbejder vedholdende på dit byggeprojekt og har løbende dialog med de øvrige entreprenører, der tager sig af blandt andet el og VVS-arbejdet. – Det sikrer dig en optimal byggeproces. Når opførelsen af din tilbygning er gået i gang, ved vi, hvor frustrerende det kan være, med skiftende håndværkere. Derfor arbejder vi med byggeteams, så det samme hold medarbejdere står for udgravning, støbning og opførelse af din tilbygning.

Et er drøm og noget andet er virkelighed. På baggrund af mange års erfaring med opførelse af enfamiliehuse kan vi give dig en sikker vejledning i, hvad der fungerer i praksis.

Går du med planer om at få opført en tilbygning?
Ønsker du at tale med andre, der har fået udført et byggeri i samarbejde med os?

Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt, få et konkurrencedygtigt tilbud på entreprisen eller lad os formidle kontakt til referencekunder.